Smeermiddelen van Total opgenomen in Tecdoc-catalogus

Smeermiddelen • Met deze overeenkomst kunnen garagebedrijven bij Tecdoc productinformatie opvragen over bijvoorbeeld de Quartz en Elf motorolie van Total.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Foto: Shutterstock

Productinformatie over alle oliën en smeermiddelen van Totalenergies Lubrifiants worden beschikbaar gesteld op het Tecdoc-platform van technische data- en softwareleverancier Tecalliance. Dit maakt Totalenergies bekend.

Met deze overeenkomst kunnen garagebedrijven bij Tecdoc productinformatie opvragen over bijvoorbeeld de Quartz en Elf motorolie van Total.

Jean Parizot, vice president automotive bij Totalenergies Lubrifiants: “Door samen te werken met Tecalliance bieden we onze klanten betere toegang tot ons productassortiment. Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal voor ons. Het zal onze positie versterken als een leverancier van innovatieve smeermiddeloplossingen die nu gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd via de Tecdoc Catalogus.”

Met meer dan 1.000 merken in 50 landen biedt Tecdoc naar eigen zeggen informatie over meer dan 10 miljoen reserveonderdelen voor meer dan 220.000 voertuigtypes.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.