Koskamp-vestiging in Bilthoven verhuist naar Soest

Grossiers • De vestiging in Soest is vanaf januari 2025 operationeel.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Koskamp)

De Koskamp-vestiging in Bilthoven verhuist op korte termijn van Bilthoven naar een grotere locatie in Soest. Dit maakt de onafhankelijke grossier bekend op zijn website. ‘Deze strategische stap maakt verdere groei mogelijk en stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn’, stelt Koskamp.

Sinds de opening in 2018 heeft de vestiging in Bilthoven zich volgens Koskamp succesvol ontwikkeld, maar de uitbreidingsmogelijkheden zijn er beperkt terwijl het bedrijf juist wil groeien. Hierom is besloten te verhuizen naar een locatie met ‘veel meer potentieel’. Daarnaast bouwt de onderdelenleverancier een nieuw distributiecentrum in Hengelo.

Het nieuwe pand in Soest biedt bijna drie keer zoveel ruimte als de vestiging in Bilthoven, meldt Koskamp. ‘Hier kunnen wij een breder assortiment automaterialen, banden, vloeistoffen en gereedschappen aanhouden.’

De nieuwe locatie in Soest biedt volgens Koskamp ook een betere bereikbaarheid voor klanten in de omgeving van Amersfoort en omliggende regio’s.

Koskamp-eigenaar Bram Teun Koskamp kek ik juli ‘met gemengde gevoelens’ terug op een hectische en emotionele eerste helft van 2024.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.