ASN Autoschade Munsterhuis behaalt Bovag Plus-certificering

Munsterhuis • Het certificaat toont volgens Munsterhuis aan dat het schadeherstelbedrijf voldoet aan de strengste eisen binnen de branche op het gebied van schadeherstel
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Op de foto, van links naar rechts: John Lueksen, Herald Oude Hendrikman, Dirk-Jan Gijzen, Frans Munsterhuis, Jelle Bruyn (foto: Munsterhuis)

ASN Autoschade Munsterhuis heeft ‘als een van de eerste autoschadeherstelbedrijven in Nederland’ de Bovag Plus-normering behaald. Dit maakt het bedrijf bekend.

Het certificaat toont volgens Munsterhuis aan dat het schadeherstelbedrijf voldoet aan de strengste eisen binnen de branche op het gebied van schadeherstel en gebruikmaakt van de nieuwste technieken. Ook is het een belangrijke erkenning voor autoschadeherstelbedrijven die uitblinken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en service, aldus Munsterhuis.

Munsterhuis Groep heeft in Oost Nederland acht dealervestigingen van de merken Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Alpine en Ferrari. Daarnaast heeft de groep vier schadebedrijven: ASN Autoschade Munsterhuis (Enschede), ASN Autoschade Upper (Zwolle), ASN Autoschade Apeldoorn, Profix Schadeherstel (Goor) en Autoschade Winterswijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.