Managementshuffle bij Apollo Tyres moet Europees team versterken

Apollo Tyres • Fabian Ezendam is met onmiddellijke ingang benoemd tot international key accountmanager.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Erwin Groener (l) en Fabian Ezendam (foto: Apollo Tyres)

Apollo Tyres heeft twee managementwijzigingen doorgevoerd om het team te optimaliseren dat de activiteiten leidt in Noordwest-Europa. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Zo is Fabian Ezendam met onmiddellijke ingang benoemd tot international key accountmanager. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor enkele van de grootste internationale accounts van Apollo, waaronder Global Automotive Investment Holdings, LKQ en de Automotive Group.

Ezendam trad in 2010 in dienst bij Apollo Tyres als marketing- en communicatie manager voor personenautobanden, en heeft daarna verschillende managementfuncties bekleed. Meest recent was Ezendam sales manager in Nederland voor Vredestein.

Deze rol wordt overgenomen door Erwin Groener, die onder meer verantwoordelijk is voor acquisitie. Groener werkt sinds 2011 bij Apollo Tyres, waar hij verschillende functies heeft bekleed op het gebied van inkoop, projectmanagement en accountmanagement, met name binnen de OE-divisie.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit. Â