Dealerdirect opent in Düsseldorf

Martijn Roede Martijn Roede

Het Düsseldorfse team start met een vijftal medewerkers waarbij wordt gefocust op Nederlandse en Duitse afnemers. De doelstelling van Dealerdirect daarbij is duidelijk, binnen drie jaar de grootste online carbroker van Europa te zijn, met daarbij verdere uitbreiding naar Scandinavie en Zuid-Europa. Om de ambitieuze doelstellingen kracht bij te zetten is recent geinvesteerd in de redesign van zijn websites, verhuizing naar nieuw kantoor en een verbeterd opleidingtraject van zijn carbrokers.

Vincent Stevens, een van de oprichter: "Met het structurele tekort aan jong gebruikte occasions in Nederland is het voor onze Nederlandse dealers nu nog interessanter om nog meer over de grens te kijken en, tegen goede prijzen occasions te kopen in Belgie en nu ook Duitsland."

Dealerdirect is sinds 2006 actief als online carbroker voor consumenten en heeft inmiddels ook vestigingen in Belgie en de Verenigde Staten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Dealerdirect opent in Düsseldorf | Automotive Online

Dealerdirect opent in Düsseldorf

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.