Geraldine Brouwer volgt Johan Hakkenberg op als voorzitter RvC Innovam

Innovam • Brouwer was tot 2020 managing director bij Mazda Motor Nederland.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Innovam)

Geraldine Brouwer volgt vanaf 1 september Johan Hakkenberg op als onafhankelijk voorzitter van de Raad van Commissarissen van Innovam. Hakkenberg bekleedde die positie voor de termijn van tien jaar.

Brouwer heeft naar eigen zeggen ‘altijd met veel plezier in de automotive branche gewerkt’. “Ik begon het een beetje te missen. Het is mooi om met Innovam een steentje te kunnen bijdragen aan het opleidings- en kwaliteitsniveau in de sector”, aldus Brouwer.

Leo Fransen, algemeen directeur Innovam: “In Brouwer vindt Innovam een RvC-voorzitter met de juiste competenties en uitgebreide maatschappelijk ervaring, niet in de laatste plaats in de mobiliteitssector. Zo was zij tot 2020 managing director bij Mazda Motor Nederland. Momenteel is zij als manager actief bij zorgverzekeraar VGZ. Wij kijken uit naar de samenwerking.”

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.