Autobedrijf Vruggink sluit zijn deuren

Sluiting • Auto Westerveld heeft vestigingen in Varsseveld, Sinderen en Doetinchem.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Autobedrijf Vruggink in Halle. (Foto: Vruggink)

Autobedrijf Vruggink sluit zijn deuren, zo meldt het autobedrijf in Halle (Gelderland) aan AM.

‘Nadat wij vele jaren samen met onze medewerkers met passie en overtuiging ons hebben ingezet voor ons bedrijf en onze klanten, hebben wij besloten om ons autobedrijf niet zelf voort te zetten’, zo meldt Vruggink op Facebook. ‘Wij denken dat Auto Westerveld goed bij onze klanten past en zijn overtuigd van hun kwaliteiten.’ Zo adviseert Vruggink zijn klanten om over te stappen naar Auto Westerveld. Het pand van Vruggink is verkocht aan een onbekende partij.

Geen opvolging

De voornaamste reden van de verkoop is omdat het bedrijf geen opvolging heeft. Gezondheidsredenen speelden mee in de keuze om het bedrijf te verkopen, aldus Vruggink.

Voorheen was Vruggink Skoda dealer. Het dealerschap werd in 2014 verkocht.

Volgens eigenaar Gerbert Vruggink kunnen monteurs ook aan de slag bij Westerveld. Dat autobedrijf is aangesloten bij Bosch Car Service en heeft vestigingen in Varsseveld, Sinderen en Doetinchem.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive, Autoschade- en Bandenportaal en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.