Freek Blekxtoon nieuwe directeur NRF e-mobility

Nexus • De nieuwe directeur zegt aanwezig te zijn op Automechanika namens NRF e-mobility.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Directeur Freek Blekxtoon: "Als groep kom je verder."
(foto: Promedia)

Freek Blekxtoon is de nieuwe directeur van NRF e-mobility, een Nederlands bedrijf dat onderdelen van hybride en elektrische voertuigen op de aftermarket brengt. Dat meldt Blekxtoon op Linkedin.

Blekxtoon heeft een jarenlange ervaring in de automotive en was de laatste twee jaar actief bij Nexus Automotive International.

Automechika

Tegenover Aftersales Magazine licht Blekxtoon de overstap naar NFR e-mobility toe: “Uit cijfers van WESP (benchmarktool, red.) blijkt dat er genoeg is te verdienen aan hybride en elektrische auto’s. Maar dan moet je wel toegang hebben tot de onderdelen. Met NRF e-Mobility richten we ons op de opbouw van een compleet e-Mobility assortiment. Daarnaast zijn we ook bezig met het trainen van monteurs, enerzijds productgericht, anderzijds met oog op het veilig werken aan EV’s”, aldus Blekxtoon.

De nieuwe directeur zegt aanwezig te zijn op Automechanika namens NRF e-mobility.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie, waar hij voornamelijk gespecialiseerd is in leasing. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.