Autofirst breidt netwerk uit met vijf nieuwe autobedrijven

Autofirst • Garagebedrijf Check in Nieuwegein sluit zich bovendien aan bij het LKQ Fource-deelconcept Moobi (voor onderhoud en reparatie aan EV’s).
Kim Andriessen Kim Andriessen
V.l.n.r.: Roland ter Riet (Check), Joost Mutsaerts (Record) en Rogier Roet (Autofirst). (Foto: Autofirst)

Werkplaatsformule Autofirst heeft zijn netwerk met vijf nieuwe bedrijven uitgebreid. Dit zijn Automotive Pauwels in Wijchen, Torsius Autoservice in Nijkerk, Auto Veenstra in Buitenpost (Friesland), Autoservice Van Went in Wervershoof (Noord-Holland) en Garagebedrijf Check in Nieuwegein. Daarmee komt het totaal op 185 Autofirst-vestigingen. Dit meldt de organisatie.

Garagebedrijf Check in Nieuwegein sluit zich bovendien aan bij het LKQ Fource-deelconcept Moobi (voor onderhoud en reparatie aan EV’s). Met deze stap wil Check zijn positie in de markt versterken, zo vertelt eigenaar Ronald van Riet. “De combinatie van Autofirst en Moobi biedt ons de ondersteuning om te groeien en stelt ons ook in staat om nieuwe klanten aan ons te binden. Deze samenwerking helpt ons onze visie op duurzame mobiliteit en toekomstbestendige dienstverlening te realiseren.”

Rogier Roet, formulemanager Autofirst Nederland, zegt over de uitbreiding van zijn netwerk: “Autofirst biedt garagebedrijven zoals dat van Ronald de vrijheid om hun eigen ideeën en services te ontwikkelen, met marketingacties die perfect aansluiten op hun lokale klantenkring.”

Autofirst heeft in samenwerking met Actua afgelopen zomer zijn verzekeringspakket uitgebreid met onder meer verlengde garantie.

Autofirst is een initiatief van LKQ Fource en staat op plek 7 in het overzicht van de grootste garageformules 2024 in Nederland. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding