Aan tafel bij het Automotive Leasing Event?

Brand story • Op 14 november 2024 wordt opnieuw de Automotive Leasemaatschappij Top 60 uitgereikt in Utrecht. Dit jaarlijks terugkerende rapport wordt gepresenteerd tijdens het prestigieuze Automotive Leasing Event en uitgereikt aan alle directieleden en aanwezigen. 
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen

De samenstelling van de Automotive Leasemaatschappij Top 60 gebeurt met medewerking van de leasemaatschappijen, die de benodigde gegevens aanleveren. Het rapport is bovendien elk jaar een veelgevraagd document, zowel door leasemaatschappijen als door fleetowners en toeleveranciers. Tevens ontvangt u bij deelname als eerste een exemplaar van de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Bereik de juiste doelgroep! Voor alle opties en vragen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon.

Hoe kunt u dit moment optimaal benutten voor uw organisatie?

– Neem een 1/1 pagina in deze editie en verzeker uzelf van een plek tijdens de borrel & het executive diner op 14 november in Utrecht voor slechts €2.295,-

Of

– Maak samen met een journalist van Automotive een brandstory over uw bedrijf voor slechts €1.895,- Kiest u voor deze optie, dan publiceren wij uw artikel tevens op de homepage van Fleet&Mobility en in de bijbehorende nieuwsbrief. Plaats uw verhaal of advertentie in Automotive Leasemaatschappij top 60.

Bereik met uw verhaal de juiste doelgroep! Voor alle opties en vragen, kunt u terecht bij Frank van Montfort (link naar frank.van.montfort@promedia.nl)