Aanval AutoOnline op Marktplaats en Speurders

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Er is altijd al grensoverschrijdende handel geweest”, zegt directeur Patrice van der Heiden van AutoScout24 bv. “Ook de consument zoekt steeds vaker naar auto’s op de Europese markt.” De Duitse website AutoScout24 heeft occasionsites in tien Europese landen, en is een dochter T-Mobile, dat weer onderdeel is van Deutsche Telekom.

Binnenkort begint ook een reclamecampagne om de nieuwe naam bekend te maken. Daarbij wordt de particulier aangeboden om voortaan zijn auto gratis op AutoScout24 te adverteren. Van der Heiden mikt hiermee op het potentieel van autoadvertenties op occasionsites als Marktplaats of Speurders. “Er staan op Marktplaats zo’n 50.000 auto’s geadverteerd, de meeste van particuliere aanbieders. Wij willen die advertenties graag op onze site hebben. Dat genereert extra traffic, en bovendien zijn mensen die hun auto verkopen in veel gevallen zelf op zoek naar een andere auto.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.