Mulder neemt Mazda-dealerschap Barendrecht over van Noteboom

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Artist impression van het pand van Mazda-Mulder Rotterdam-Zuid (foto: Mazda)

Mazda-dealer Mulder opent op 1 januari een nieuwe Mazda dealervestiging in Barendrecht. Dat meldt Mazda Nederland. Het contract met Noteboom, de huidige Mazda-dealer, is beëindigd. 

Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid is specifiek gericht op klanten ten zuiden van de Nieuwe Maas. Het is de derde vestiging van Mulder, dat ook vestigingen heeft in Noordwest Rotterdam en in Gouda-WaddinxveenDe overname van het rayon Gouda verliep in 2016 niet zonder slag of stoot, en leidde tot een rechtszaak met ex-dealer Van Vegten.

“Barendrecht was een logische keuze waarmee we ons bereik significant vergroten. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan en nodigen iedereen uit om langs te komen”, zegt Jeroen Dols, directeur van Mulder. In de Automotive Dealerholding Top 60 vindt u de belangrijkste informatie van de grootste dealerholdings.

Bij het ontwerp van de vestiging in Barendrecht is veel aandacht besteed aan de customer experience. De nieuwe showroom beschikt over een horecaplein, privacy seats en werkplekken voor klanten. “In de nieuwe interpretatie van de showroom schuiven klanten niet aan bij onze verkoopadviseurs, maar andersom”, zegt Dols.

Algemeen directeur Arie Hartog van Noteboom is “zeer teleurgesteld door de opzegging”, vertelt hij aan Automotive. “Dertig jaar lang waren we een van de best presterende Mazda dealers. Gelukkig zijn we ook dealer van Hyundai en Mitsubishi, en daar hebben we veel vertrouwen in voor de toekomst.” 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.