Het gaat weer los: Automotive on Tour

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Een deel van de deelnemers van de vorige editie. (Foto: organisatie Automotive on Tour)

Automotive on Tour wordt georganiseerd door Bauke Dekker en Martijn Zaal, twee ondernemers uit de autobranche die sportiviteit, plezier en netwerken met elkaar willen combineren in een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar gaat de reis naar Saalbach.

Naast skiën zijn er tal van andere sneeuwactiviteiten zoals rodelen, snowscooter slalom & quads rijden. De workshops vinden plaats in het hotel, dat een eigen conferentieruimte heeft. “De doelgroep bestaat uit ondernemers in de autobranche zelf en leveranciers aan de autobranche. Dat is een mooie mix om kennis te delen en nieuwe inzichten te verzamelen”, aldus mede-organisator Martijn Zaal.

Er is slechts ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf hier snel in.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.