Van de Perre verlaat Michelin, Roosens volgt hem op

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Roosens volgt Van de Perre op. (Foto: Michelin)

Marc Roosens is benoemd tot general manager van Michelin Belux en Michelin Nederland. Dat meldt Michelin desgevraagd aan Automotive. Roosens volgt Charles van de Perre op, die na een lang dienstverband binnen de Michelin Groep op 1 januari 2019 met pensioen gaat.

Marc Roosens (62) werkt al 32 jaar bij de Michelin Groep, zowel in de Benelux als in Frankrijk. Zo startte hij bij Michelin Travel Partner op de afdeling van de Michelin gidsen in de Benelux. Vervolgens bekleedde hij diverse functies in Frankrijk waaronder die van internationaal aankoper voor de Groep en directeur personeelszaken in verschillende Michelin-vestigingen in Frankrijk.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.