Robert Doornbos director Pon Luxury Cars Rotterdam

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Robert Doornbos (rechts) legt aan Janus Smalbraak uit hoe hij een succes van zijn nieuwe job gaat maken. (Foto: Van der Vaart Fotografie)

Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos is aangesteld als director Porsche Luxury Cars Rotterdam, dat later dit jaar intrekt in het nieuwe megapand van 17.500 m2. Dat bevestigen Doornbos en Pon-ceo Janus Smalbraak aan Automotive.

Pon Luxury Cars is dealer van Porsche, Lamborghini en Bentley.

Doornbos stond gisteren, net als Pon-topman Janus Smalbraak, op het podium bij het Nationaal Automotive Congres. Daar liet Smalbraak al doorschemeren dat hij een functie op het oog had voor Doornbos.

In het verleden hield Doornbos zich al bezig met de handel in luxe sportwagens. Ook was hij jarenlang Porsche-ambassadeur in Nederland.

Doornbos start op 1 oktober. Hij rapporteert bij Pon aan Paul van Splunteren. Harry van Ham blijft verantwoordelijk voor de sales van Porsche.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.