ABS-leden dichten mazen met vier nieuwe filialen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt ABS Autoherstel vandaag.

De afgelopen maanden zegden verschillende leden hun deelname bij ABS Autoherstel op, waardoor er gaten vielen in het netwerk.

ABS Den Elzen opent een nieuwe vestiging in Rotterdam-Noord. Dit bedrijf heeft al ABS-locaties in Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Gorinchem.

In Rotterdam-Zuid start ABS H. Hoogvliet een nieuw ABS-bedrijf, naast zijn bestaande locaties in Oud-Beijerland en Spijkenisse.

Verder opent ABS Vrancken uit het Limburgse Schinnen een nieuwe vestiging in Maastricht. En in Almere gaat ABS Boekhorst van start, die al gevestigd is in Arnhem en Didam. 

Nieuwe vestigingen
In Maastricht gaat het om een overname van een bestaand schadeherstelbedrijf. ABS Autoherstel wil niet zeggen om welk bedrijf het gaat. De andere drie nieuwe locaties zijn nieuw in te richten schadebedrijven. “Alle bedrijven moeten op 4 januari volledig operationeel zijn”, zegt ABS Autoherstel-directeur Wijnand Mebius.

In een markt waar de afgelopen jaren vooral werd geroepen dat er schadevestigingen moeten sluiten, is het opmerkelijk dat leden van ABS Autoherstel nu juist drie nieuwe locaties openen. “De keuze hiervoor is tweeledig”, vertelt Mebius. “Ten eerste zijn de regio`s van cruciaal belang voor de keten. De economische impact is erg groot en het is belangrijk daarin te investeren met het oog op de toekomst. Verder hebben we loyale opdrachtgevers waardoor we zeker zijn van voldoende relevante sturing naar deze vestigingen.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.