Auto Herstel Haarlemmermeer wint Focwa Award

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Auto Herstel Haarlemmermeer, lid van schadeketen AHG, heeft de allereerste editie van de Focwa Awards gewonnen. Eigenaar Dennis Breed ontving de prijs uit handen van dagvoorzitter Marijke Roskam.

De Focwa Awards worden uitgereikt op basis van scores van klanttevredenheid van de deelnemende bedrijven op Tevreden.nl. Auto Herstel Haarlemmermeer bleek het best gewaardeerde bedrijf op basis van klantenreviews. Alleen bedrijven met minimaal vijftig reviews konden meedingen naar de prijs.

Opvallend was dat alleen leden van de ketens AAS en ABS in de finale zaten en één van AHG; die ging er met de hoofdprijs vandoor. “We werken pas sinds dit jaar met Tevreden.nl. Ik ben daarom verrast en heel blij. Ik denk dat de waarde die wij hechten aan persoonlijk contact een van de redenen is van de hoge score”, aldus Breed. Zijn bedrijf krijgt gemiddeld een 9,3 van zijn klanten.

Schadenet nam niet deel aan de verkiezing, liet lid Nico Rothuijsen desgevraagd weten aan Automotive. “Op dit moment doet nog een beperkt aantal leden mee”, beaamt Peter Brussel, voorzitter van Focwa Schadeherstel. “We hopen dat, mede door de aandacht die de verkiezing nu krijgt, er meer bedrijven mee gaan doen, dus alle ketens en ook de individueel opererende schadeherstelbedrijven.”

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.