Renault Master wint titel Van of the Year 2025

Renault • De elektrische Renault Master E-Tech maakt ook kans om woensdag 18 september de titel Bestelauto van het Jaar 2025 te winnen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Renault)

De Renault Master is op 16 september uitgeroepen tot Van of the Year 2025. Dit gebeurde tijdens de uitreiking van de International Van Of The Year-award op de IAA Transportation in Hannover.

De jury van IVOTY, een panel van experts uit 25 landen, was volgens Renault onder de indruk van het nieuwe ontwerp en de mate van innovatie en technologie in de nieuwe Master.

ā€˜Hij biedt geavanceerde aerodynamica, verhoogde bruikbaarheid en verbeterde efficiĆ«ntie, ruimte, veiligheid en comfort. Samen met het modulaire platform, dat diesel-, elektrische en waterstof-aandrijflijnen ondersteunt, scoorde de Master uitstekend op alle criteria van de prestigieuze verkiezingā€™, aldus Renault.

De Renault Master E-Tech is eveneens genomineerd voor de titel Bestelauto van het Jaar 2025. De uitreiking van deze prijs vindt plaats op woensdagavond 18 september tijdens de bekendmaking van de AM Driving Business Awards, waar ook de Zakenauto van het Jaar 2025 wordt onthuld.
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit. Ā