Automotive Inburgeringscursus loopt vol: nog enkele plekken beschikbaar voor 22 november

Automotive Inburgeringscursus • In slechts één dag worden nieuwkomers en overstappers volledig wegwijs gemaakt in de Nederlandse autobranche.
Kim Andriessen Kim Andriessen
Twaalf 'nieuwkomers' rondde de eerste training op 13 september succesvol af. (Foto: IVA/AM)

Het is voor nieuwkomers in de autobranche vaak een flinke uitdaging om de weg te vinden in het uitgebreide netwerk van bedrijven, merken, lobbygroepen en andere belanghebbenden. De inburgeringscursus van Automotive Management biedt de ideale oplossing: in slechts één dag worden nieuwkomers en overstappers volledig wegwijs gemaakt in de Nederlandse automotive.

De tweede editie van de inburgeringscursus is op vrijdag 22 november bij de IVA in Driebergen, onze organisatie- en kennispartner. De training loopt vol, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Meld uwzelf, uw medewerkers of collega’s nu hier aan.

Jasper Engel

Docent is Jasper Engel, een ervaren trainer en docent aan IVA Pro met uitgebreide kennis van de automotive sector op het gebied van marketingmanagement, business planning, operationeel management, verkoop en retail. Tijdens de cursus komen de belangrijke thema’s en alle andere noodzakelijke informatie om een volwaardige gesprekspartner bij klanten en prospects te zijn. Na afronden van de cursus heeft de deelnemer inzicht in de:

  • belangrijkste trends en ontwikkelingen in de Europese autobranche;
  • retailactiviteiten in de branche;
  • lease- en fleetmarkt;
  • aftermarket;
  • schadeherstel- en demontagesector;
  • bandenmarkt.

Eerder dit najaar, op 13 september, hebben tijdens de eerste cursus twaalf ‘nieuwkomers’ hun training succesvol afgerond.