Peter Visser vertrekt als directeur van Bochane Financial Service

Carrière • Visser maakt zijn vertrek zelf wereldkundig op LinkedIn.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Peter Visser)

Peter Visser stopt deze maand als directeur van Bochane Financial Service. Dit maakte hij zelf bekend op LinkedIn. Vandaag (vrijdag 27 september) is de laatste werkdag voor Visser bij Bochane, waar hij in februari 2022 in dienst trad.

Hij schrijft dat de keuze goed voelt en dat hij zichzelf als een zondagskind beschouwt. ‘Ik ervaar mijzelf als een zondagskind (ook echt op zondag geboren). Ik heb het werken binnen de autoleasebranche altijd ervaren als een soort van je bestemming vinden. Ook heb ik het geluk gehad om met mensen te mogen werken die mij onvoorwaardelijk vertrouwen hebben gegeven en alle ruimte hebben geboden om mijzelf te ontwikkelen. Ik gun zo’n langdurige positieve ervaring aan iedereen’, zegt hij zelf.

‘Als ik terugkijk op mijn werkzame leven dan heb ik ervaren dat met de juiste uitgangspunten, keuzes en de juiste mensen om je heen een flow is te realiseren waardoor langdurige successen behaald worden. Ik heb dat mogen ervaren met het team van Hiltermann Lease Service, met het team van LeaseVisie en ook voor Bochane Lease is dit nu mogelijk’, aldus Visser.

Visser schrijft tot slot dat hij heeft ‘de keuze gemaakt om de komende tijd te gaan reizen en dus te stoppen met het werk’.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.