Autobedrijf Van Meyl stopt, Autobedrijf ’t Inne neemt activiteiten over

Overname • Van Meijl is om ‘persoonlijke redenen’ gestopt met het autobedrijf.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Ton Hompes (links), eigenaar van Autobedrijf ’t Inne en Stan van Meijl. (Foto: Autobedrijf Van Meyl).

Autobedrijf Van Meyl verhuist zijn werkzaamheden en klantbestand naar Autobedrijf ’t Inne in Budel. Per 1 juli zijn de activiteiten in het pand van Autobedrijf van Meyl aan de Meemortel volledig gestopt. Dat melden de bedrijven.

“De klanten van Van Meyl kunnen blijven rekenen op dezelfde expertise en service, maar zullen worden geholpen bij ’t Inne”, zegt Stan van Meijl, eigenaar van Autobedrijf Van Meyl.

Samenwerking

Van Meijl is om ‘persoonlijke redenen’ gestopt met het autobedrijf. Stan van Meijl blijft wel werkzaam bij Autobedrijf ’t Inne.

MB Lease, het dochterbedrijf van Autobedrijf van Meyl, dat lease- en verhuuractiveiten aanbiedt, wordt in de toekomst gerund door de vader van Stan, Arthur van Meijl.

Momenteel worden de laatste zaken in orde gemaakt voor de samenwerking en vanaf augustus 2024 gaat Stan van Meijl officieel van start bij Autobedrijf ’t Inne.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.