Kentekenloket voegt autocheck toe aan dienstenpakket

Redactie Redactie
foto: kentekenloket

Kentekenloket introduceert Autocheck. Een controle van de auto op tien verschillende punten voor een bedrag van 9,90 euro. Het door Partspoint in het leven geroepen netwerk van autobedrijven waar particulieren een kenteken op naam kunnen laten zetten telt inmiddels 750 Kentekenloketten in Nederland.

Bij de Autocheck wordt er gekeken naar de conditie van de accu, de banden, de olie, de koelvloeistof, de ruitensproeiervloeistof en de ruitenwisserbladen. Wie geen tijd heeft om zijn auto direct te laten checken kan tegen dezelfde prijs ook een afspraak voor later plannen. 

“Autokopers concluderen al snel dat wanneer de apk-termijn op de nieuwe auto nog niet is verlopen, de auto veilig is. Maar een professionele check op een gebruikte auto is geen overbodige luxe”, aldus Kentekenloket in een persbericht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.